_P0A2621

Gatenær psykologtjeneste

Publisert: 08.06.2018
Psykologtjenesten vår er gatenær og tilbyr samtaler og oppfølging ute eller på Rådgivningstjenesten vår i Maridalsveien 3. Gjennom psykologene har vi henvisningsrett til behandling i spesialisthelsetjenesten.
 
De siste årene har vi fått styrket tjenesten vår med psykologer. Grunnen til det er at mange innbyggere og tilreisende som vi er i kontakt med strever med psykiske helseplager. Derfor har vi både styrket tjenesten med to psykologer og flere av våre medarbeidere har fått viderutdanninger i psykisk helsearbeid. Det er et mål at flere skal få lokale og helhetlige tjenester i kommunen.
 
Psykologer fikk henvisningsrett til tverrfaglig spesialisert behandling (TSB) fra sommeren 2015. Det betyr at Uteseksjonen gjennom våre psykologer kan henvise de vi er i kontakt med direkte til TSB.
 
Mange unge og unge voksne sliter med psykiske helseproblem. Tilbakemeldinger vi har fått fra unge er at fagfolk ofte har vært veldig opptatt av rus og i mindre grad nysgjerrig om hvordan man har det - egentlig. Med våre psykologer kan du snakke om det du er opptatt av. Og de kan også sette deg i kontakt med mer spesialisert behandling om dere blir enige om at det er nødvendig.
 
Ellen er knyttet til hasjavvenningsprogrammet vårt, men hun har også et særlig fokus på unge under 18 år. Om du ønsker kontakt med - eller vil vite mer om - vår psykologtjeneste, kan du stikke innom Rådgivningstjenesten i Maridalsveien 3 eller ringe oss på 913 03 913.